Сообщение администратору
Почта:
Логин:
Пароль:

Поддержка  •  Дневник  •  О сайте  •  Реклама  •  Поставить баннер  •  Прислать  •  Хроника  •  Translate  •  Рекомендованное  •  Написать администратору Гости: 15    Участники: 0 Авторизация Авторизация   Регистрация 
Метод Научного Тыка
RULVEN
Поиск  
Blackball.Forum
Поделиться ссылкой:
Поддержать

Форум

Начало » BLACKBALL » Разное » Просмотр темы

palīdziet mums izvēlēties vīnu

Автор темы: valent Сообщений: 3 Последнее сообщение: вчера, 12:02
Дата открытия: вчера, 11:49 Участников: 2 Автор: valent
Доступ: для всех Просмотров: 13    

Автор Сообщение
valent
вчера, 11:56

Тем: 1

Тема: palīdziet mums izvēlēties vīnu
Отправлено: вчера, 11:49
Мне нравится 0   Мне не нравится 0
(цитировать) 1 / #162025

Man ir jāizvēlas vīnu kolekcija labam randiņam, kādus vīnus man vajadzētu izvēlēties un kā? Būs ievērojami viesi, un es nevēlos izskatīties nepieredzējis šajā jautājumā. Palīdziet man atrast labāko vietu, kur iegādāties šādu produktu.

ginge
вчера, 11:50

Тем: 3

Отправлено: вчера, 11:54
(цитировать) 2 / #162026

Lai atrastu ideālu vīna kolekciju savam īpašajam notikumam, meklējiet balansu starp balto, sarkano un dzirkstošo vīnu. Izsmalcinātībai pievienojiet šampanieti - tas vienmēr atstāj iespaidu. Izvēlieties vīnus, ņemot vērā viesu gaumi: vieglākus baltos vīnus priekšsēstiem un bagātīgus sarkanos vīnus galvenajiem ēdieniem. Vislabāk ir iepirkties specializētos vīna veikalos vai cienījamos interneta veikalos, kur jūs varat saņemt someljē padomu. Lai papildinātu kolekciju, pievienojiet dažus deserta vīnus vakariņu noslēgumam. Tas piešķirs jūsu izvēlei eleganci un pilnīgumu.

valent
вчера, 11:56

Тем: 1

Отправлено: вчера, 12:02
(цитировать) 3 / #162027

Paldies par detalizētu atbildi! Jūsu padomi par vīna izvēli un shampanietis patiešām palīdzēja. Tagad esmu pārliecināts, ka ar savu ēdienu gatavošanu spēsim pārsteigt viesus. Ļoti noderīgs ir arī jūsu ieteikums par specializētajiem veikaliem. Liels paldies par jūsu palīdzību!

Быстрый ответ
Чтобы добавить видео с YouTube, нужно написать [@youtube=xxxxx] , где xxxxx – ID видео.
Разработано на основе BlackNight CMS
Release v.2024-11-20
© 2000–2025 Blackball
Дизайн & программирование:
О сайтеРеклама
Visitors
Web-site performed by Sergey Drozdov