Sveiki, visi! Esmu cietis no ķīmiskās tīrīšanas pakalpojuma kvalitātes. Mans mētelis tika iznīcināts pēc tīrīšanas, un tas bija dārgs. Vai kādam ir bijusi līdzīga problēma, un kā jūs risinājāt šādas situācijas?
Sveiki, visi! Saprotu jūsu rūpes par ķīmiskās tīrīšanas kvalitāti. Man bija līdzīga problēma, kad mans mētelis tika sabojāts pēc tīrīšanas. Pēc daudzu tīrītāju izmēģināšanas, beidzot atradu risinājumu ar Kim's Clean https://www.kimsclean.eu Viņi ir piedāvājuši lielisku pakalpojumu un atbildību par saviem darbiem. Ieteiktu sazināties ar viņiem, lai apspriestu iespējamos risinājumus jūsu situācijā. Viņu kontaktinformāciju varat atrast šeit Kim's Clean Ceru, ka tas palīdzēs jums atrast labu risinājumu!
Labdien! Es arī esmu sastapis problēmas ar ķīmisko tīrīšanu. Man šķiet, ka ir svarīgi iepriekš noskaidrot tīrītāja reputāciju un izlasīt atsauksmes. Ja problēmas rodas, iespējams, ir vērts apsvērt pievienošanos tīrītāju apdrošināšanas programmai vai izmantot tīrītājus, kas piedāvā garantijas.