Kādi ir jūsu mīļākie ziedi un kāpēc? Piemēram, es dievinu krizantēmas, kurām ir neparasta pumpuru forma un liela krāsu dažādība. Tās arī lieliski smaržo.
Ir grūti izvēlēties tikai vienu ziedu, jo tie visi ir skaisti katrs savā veidā. Piemēram, man ļoti patīk pušķi ar daudziem dažādiem ziediem un dažādiem aromātiem. Tomēr peonijas, iespējams, ir manas mīļākās. Tās ir ļoti košās krāsās, un uz tām ir prieks skatīties. Turklāt tās, iespējams, ir vislabākās puķes, ko stādīt, tās ir maz kopjamas un aug visu gadu. Ir tik daudz peoniju veidu, ka jūs varat izvēlēties sev tīkamāko.
Mani mīļākie ziedi ir margrietiņas, jo tās ir ļoti vienkāršas. Tām nav košu krāsu, un tas man tajās patīk visvairāk.
FunFlowers.lv – mēs ziedus nepārdodam, dāvājam emocijas! Mūsu ideālā buķete ir gaumīgas ziedu kombinācijas, kāti, kas glīti sakārtoti ciešā ķekarā, un svaigums, kas liek galvai griezties.
Uzdāvini ziedus no FunFlowers.lv – sirsnīgāko un bezmaksas dāvanu! Sazinieties ar mums un mēs palīdzēsim izvēlēties Jūsu gadījumam piemērotāko pušķi un izdarīt izvēli.